Sikertörténetek

Sokat beszélgettem Katival, aki kifaggatott az egyéni táplálkozási szokásaimról és segített megértenem hogyan változtathatok rajtuk, úgy, hogy közben ne szenvedjek (pl. az édességhiánytól). (…) a beszégetések alatt, amíg a tűk a fülemben voltak (kb. 30-40 percig), minden alkalommal egyre jobban és jobban lettem, megértettem egy csomó mindent.”

 “Egész  alakos” testi és lelki tanácsokat is reméltem – és nem is csalódtam! A kilóim lassan elindultak lefelé, de a legfőbb eredmény lelkem és a testem fizikai rendbetétele, melyet Nektek köszönhetek!” 

“Nagyon jó döntés volt a Tenuitas Egészség Stúdiót választanom. Már ötven felett vagyok és csak most értettem meg, hogy meg kell tanulni helyesen táplálkozni. Itt ebben segítettek.  Ez már életformámmá vált. “

“Az inspirált, hogy végre konfekcióméretben járhassak és persze jobban nézzek ki! Az elhatározáson kívül egy fantasztikus csapat részesévé válhattam, akik a kezdetektől mindenben a segítségemre voltak. Egyszer sem jutott eszembe feladni, ami nagyban nekik köszönhető! Találtam egy olyan helyet, ahol velem örülnek minden egyes leadott kilónak.

“…rögtön úgy éreztem, hogy ez az a hely! Jól éreztem magam a sorstársak között! Szeretettel fogadtak, a doktornő alaposan kikérdezett, nem úgy, mint az orvosi rendelőkben szokás, hanem sokkal részletesebben. Olyan diétát állított össze, ami csak az enyém. Ettől kezdve heti két-három alkalommal mentem kezelésre (20 perces időtöltés). Minden alkalommal együtt örültek, minden leadott kilómnak, dicséretet, biztatást és sok figyelmet kaptam.
Összesen eddig 10 kilót fogytam. Nagyon elégedett vagyok! Most volt a 25. érettségi találkozóm, és alig akartak megismerni. Ámulva néztek a volt osztálytársaim, alig hitték el, hogy az öt évvel ezelőtti találkozáshoz képest így megfiatalodtam!”

“A fogyás csak egy aprócska mellékhatás volt a sok dolog között, amit a Tenuitas segítségével sikerült elérni! Figyelmet, törődést, pazar beszélgetéseket: náluk a lélek is természetes része a figyelemnek. EGYBEN, EGÉSZ és élő, érző emberként tekintettek rám és nem egy zsák krumpli voltam a futószalagon, amit preparálni kell. Nem mondom, néha borzasztó nehéz volt, de ilyenkor mindig olyan támogatást kaptam kettőjüktől, hogy pikk-pakk továbblendültem és nem volt kérdés, hogy folytatom az utam. Támogatásukkal és mégis a “saját lábamon állva” oldottam meg a nehézségeimet. Így egyáltalán nem tartok attól, hogy mi lesz, ha a kúra végére érünk.”

“A végeredmény mínusz 17 kiló!
A kúra alatt megtanultam a helyes táplálkozásra figyelni és arra, hogy mennyit egyek. Már a tűk nélkül sem hiányzott a kenyér, a tészták és a krumpli mégsem éheztem nélkülük. Odafigyeléssel még 3 kilótól szabadultam meg a kezelés után. Jelenleg 64 kg vagyok. Már elértem a célomat!”

“Nem csak egyszerű akupunktúrás szúrásokat kaptam itt, hanem olyan lelki támogatást, olyan segítséget, amely átlendített a kezdeti nehézségeken – és azóta is, ha elbizonytalanodom, vagy megingok egy kicsit. És hát az ember néha meginog. Az egyénre szabott diétás tanácsokkal könnyebbé vált a diétás ajánlás betartása. Meg én is. Rájöttem, hogy nem az éhezés és a szenvedés a lényeg, hogy gyorsan lecsusszanjanak a kilók, hanem alapvető életmódbeli szemléletemet kell átformálnom ahhoz, hogy EGÉSZSÉGESen fogyjak le és jól érezzem magam. Ehhez kaptam borzasztó nagy segítséget. Ráadásulolyan harmonikus környezetben, ami már önmagában segítő erejű!”

Ez itt a Te sikertörténeted helye!

Látogass el hozzánk, hogy Neked is segíthessünk!