TENUITAS ALLERGIA PROGRAM

 

Az allergia egyszerű szavakkal egy óriási félreértés. A szervezet úgy viselkedik, mintha ellenséges behatolás történne. Az “ellenség” pedig néhány porszem, vagy virágpor szemcse. Az allergia pedig egy szükségtelenül túlméretezett védelmi reakció. Hasonlóan a fóbiákhoz az allergia kialakulása is egyetlen pillanat műve. Ez egy hihetetlenül gyors tanulási folyamat, amely annyira hatékony, hogy minden alkalommal, amikor az ellenséget beazonosítja a szervezet, azonnal beindul az óriási válaszreakció. Már csak akkor eszmélünk, amikor a tünetek tombolnak, folyik az orrunk, viszket a szemünk és kapar a torkunk. 

 Ne az allergiás tüneteket nyomd el, hanem erősítsd meg védekezőképességedet, hogy a pollenek vagy más allergének ne találjanak „kaput” a szervezeteden!

A Tenuitas Allergiaprogram a Hagyományos Kínai Orvoslás eszközeivel komplex megoldást kínál az allergiás tünetek enyhítésére és megszüntetésére, illetve az allergia, mint téves és túlzott immunrendszeri válaszreakció teljes felszámolására.

A Tenuitas Allergiaprogram alappillérei

  • Állapotfelmérés
  • 5 alkalom fülakupunktúrás kezelés

FÜL AKUPUNKTÚRA

A fülakupunktúrás kezelésektúra során vékony tűket helyezünk el a fül bizonyos pontjain az energetikai egyensúlyzavarok helyreállítása érdekében.  Az akupunktúra a test saját erőforrásait hozza újra harmóniába, ami azt eredményezi, hogy a fokozott érzékenységi reakció (allergia) helyett a szervezet újra képes helyesen értelmezni a külvilágból érkező impulzusokat.

Az akupunktúra rendkívüli előnye minden egyéb ismert módszerrel szemben, hogy nincs szükség idegen anyagok bevitelére, hiszen a gyógyszerek és mellékhatásaik tovább terhelhetik az amúgy is legyengült szervezetet. Tapasztalatunk azt mutatja, hogy 5 alkalom kezelés elegendő ahhoz, hogy az allergiaszezont meg se érezd vagy a már jelentkező tüneteid enyhüljenek, megszűnjenek.

ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Az első találkozás alkalmával egy egészségügyi kérdőív és beszélgetés során feltérképezzük az allergiával kapcsolatos “előéletedet”. Az itt feltárt információk fontos szerepet játszanak a fülakupunktúrás kezelések során. Amennyiben vannak korábbi allergiavizsgálatokkal, kezelésekkel kapcsolatos zárójelentéseid, leleteid, ezeket hasznos magatokkal hoznod az állapotfelmérésre.

Aki pedig nyitott a tudat építő ereje iránt, az a fülakupunktúrás kezelések alkalmával egyéni tanácsadások formájában az NLP (neurolingvisztikus programozás) igen hatékony módszerét is igénybe veheti azért, hogy a szervezet túlzott reakcióját végérvényesen “lecseréljük” az egészséges reakcióra. 

Amennyiben idén szeretnéd végre gyógyszerek és mellékhatások nélkül,  tünetmentesen átélni az allergiaszezont, csatlakozz Allergiaprogramunkhoz!

A Tenuitas Allergiaprogram ára 20.000 Ft helyett 2013. szeptember 15-ig csak 18.000 Ft!

Ha allergiád súlyosabb tünetekben – pl. asztma, bőrelváltozások, stb. – is jelentkezik, lehetőséged van további kiegészítő kezelések igénybe vételére is, melyek növelik a kezelés hatákonyságát. Az állapotfelmérést követően szükség esetén kollégáink javasolni fogják a további kezelési lehetőségeket.

Ne szenvedj a kínzó tünetektől! Jelentkezz még ma!