A Tenuitasnál nem kínálunk kampánydiétát, csodakúrákat, varázsszereket! Mi a kínai orvoslás több ezer éves hagyományaiban és az ember egyediségére alapozott személyre szabott módszerekben hiszünk!

Tenuitas Utolsó Fogyókúra éppen ezért az első pillanattól az utolsóig kizárólag Neked és Rólad szól.

A Tenuitas Utolsó Fogyókúra az alábbi elemekkel támogatja, hogy célkitűzésedet siker koronázza:

Állapotfelmérés, anamnézis – Hogy megtudjuk honnan indulsz…

10 alkalom fülakupunktúrás kezelés – Hogy könnyedén, éhezés és sóvárgás nélkül mehess végig az úton!

Speciális, egyénre szabott étrend – Hogy az életmódodhoz illő és fogadra való falatokat ehesd!

AZ UTOLSÓ FOGYÓKÚRA ELEMEI

Eldöntötted, hogy ezen a nyáron leadsz pár kilót és  mostantól egészségesebben fogsz élni?

Talán túl is vagy már néhány gyors és könnyű fogyást ígérő kampánydiétán, csodabogyón, melyek utólag csupán pénzkidobásnak bizonyultak, és ezúttal valami mást keresel?

Bárhogy is van, egy dolog biztos: nem érdemes aktuális csodadiétákkal próbálkoznod, azok ugyanis jobb esetben csupán nem vezetnek hosszútávon eredményre, és hozzájárulnak későbbi jojó effektus kialakulásához, rosszabb esetben pedig még az egészségedet is veszélyeztethetik.
Sokkal jobban jársz, ha nem rövid ideig tartó, kampányszerű éhezéssel érsz el időszakos eredményt, hanem apró lépésekben az egész életmódodon változtatsz.

 

 

ÁLLAPOTFELMÉRÉS, ANAMNÉZIS

Az első találkozás alkalmával állapotfelmérésben lesz részed.Ez az állapotfelmérés adja az alapját annak, hogy programunkat hozzáigazítsuk egyéni alkatodhoz, anyagcserédhez, és életmódodhoz úgy, hogy az tökéletesen illeszkedjen a napirendedhez és az ízlésedhez. Amennyiben vannak korábbi kezeléseddel kapcsolatos zárójelentéseid, leleteid, ezeket hasznos magaddal hozni az állapotfelmérésre.

FÜLAKUPUNKTÚRÁS KEZELÉSEK

A cél elérése érdekében 10 héten át, heti egy alkalommal félórás akupunktúrás kezelésen veszel részt.  E kezelések során a fülkagyló külső részébe szúrt kicsi, steril, egyszer használatos tűk, a megfelelően képzett szakember kezében abban segítenek neked, hogy

– Úrrá legyél éhségérzeteden
– Csökkenjen az édesség iránti vágyad
– Megszabadulj a stressz-evéstől
– Megszabadulj a kényszeres evéstől, mint függőségtől
– Legyen kitartásod a fogyókúrához

SPECIÁLIS, EGYÉNRE SZABOTT ÉTREND

A keleti és nyugati táplálkozástudomány módszereinek kombinálásával személyre szabottan állítjuk össze a számodra, olyan ételekből, amiket szeretsz, és amelyeket igyekszünk az életmódodhoz igazítani. A diétában szereplő ételek bárhol, könnyen beszerezhető alapanyagokból készülnek és elkészítésük sem igényel hosszas és bonyolult műveleteket! És még a család is szeretni fogja őket!

Minden alkalommal, amikor kezelésre jössz hozzánk, megbeszéljük a fogyókúra során felmerült kérdéseket.
Súlytöbbleted esetleges lelki okainak feltárása érdekében pedig igénybe veheted tanácsadóink segítségét is, akik hatékony és gyakorlatias módszereikkel abban segítenek, hogy a kitűzött célod valóban szilárdan beépüljön életrendedbe és ne csak egy múló elhatározás maradjon.

Az állapotfelméréstől a személyre szabott étrenden át minden arról szól, hogy olyan módszert kapj a kezedbe, amely a későbbiekben is segítségedre lesz, hogy ne legyen többé szükséged fogyókúrázásra és ne kösse le az idődet és az energiáidat az ezzel való foglalkozás. A probléma egyszer s mindenkorra megoldódik.

A 10 alkalmas Tenuitas Utolsó Fogyókúra bérlet ára 40.000 Ft, az 5 alkalmas bérlet 21.000 Ft.

A 10 alkalmas bérletet 10 hétig, az 5 alkalmast 5 hétig áll módodban igénybe venni.

Nos? Felkészültél, hogy Te is megtedd az első lépést az egészséges élet felé, ami külsődön is kisugárzik?