TENUITAS babaprogram

Az első kérdés, ami a Babaprogrammal kapcsolatban fel szokott merülni és bizonyára Téged is érdekel, hogy milyen meddőségi okok kezelésében hatékony a Tenuitas Babaprogram?

Nos, a meddőség hátterében lehetnek szervi okok, mind női mind férfi oldalon egyaránt.  Emellett egyre gyakoribb, hogy szervi eltérést nem lehet kimutatni, mégsem sikerül a gyermekáldás.

A jó hír az, hogy  a Tenuitas Babaprogram mindkettőre hatékony megoldást kínál!

Ha szervi eltéréseket találunk, pl. súlyos hormonális eltérés, vagy mindkét oldalon átjárhatatlan petevezetők, vagy férfiak esetén teljes nemzőképtelenség, akkor elsősorban a nyugati orvoslás eszközeit alkalmazzuk, és teljes kivizsgálás után jön szóba az akupunktúra, a Hagyományos Kínai Orvoslás, mint kiegészítő, komplementer kezelés. Ezt akár a lombikprogrammal együtt alkalmazva is javasoljuk, hiszen a statisztikák szerint növeli annak eredményességét.

Ha semmilyen szervi ok nem mutatható ki a háttérben, akkor a hangsúly a testakupunktúrás kezelésekre és a meddőség tudattalan lelki okainak feltárását és megoldását segítő coachingra helyeződik, melyek nagy számban hozták már meg a várva várt eredményt.

HOGYAN MŰKÖDIK A TENUITAS BABAPROGRAM?

A Hagyományos Kínai Orvoslás alapján praktizáló orvos egy építészhez hasonlóan igyekszik megkeresni az épület, vagyis a szervezet leggyengébb pontjait, megerősíteni az alapokat. Megpróbálja helyreállítani a megbomlott harmóniát, az egyensúlyt. Ha az alapok már ismét egészségesek, és az életenergia (a csi) ismét szabadon áramolhat a testben, akkor a szervezet maga válik képessé arra, hogy leküzdje a terméketlenség vagy a meddőség problémáját.

A Tenuitas Baba Program tehát a Hagyományos Kínai Orvoslás eszközeivel komplex programot kínál a természetes úton történő teherbeesés elősegítésére, illetve a művi úton történő megtermékenyítés sikerének növelésére.

A PROGRAM ALAPPILÉREI

  • szakorvosi állapotfelmérés a nyugati és a Hagyományos Keleti Orvoslás módszereivel
  • számítógépes állapotfelmérés
  • 10 alkalom testakupunktúrás kezelés
  • személyes táplálkozási tanácsadás.

SZÁMÍTÓGÉPES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

A stúdiónkban elérhető forradalmian új, elismert számítógépes állapotfelmérés működése biofizikai felfedezéseken alapul. A modern kvantumfizika mérésekkel igazolta, hogy minden élőlényt elektromágneses mező vesz körül. A mérés esetében lényegében arról van szó, hogy a számítógépes program összehasonlítja a páciens testmezejében lévő információt a számítógépben lévő optimális mezőével. A mérés során a készülék a testet körülvevő információs mezőt diagnosztizálja, s ennek alapján meg tudja állapítani, hol vannak hibák vagy elváltozások a páciens biológiai erőterében.  Ezt a különlegesen újszerű információt tapasztalt szakembereink a pácienseink leghatékonyabb kezelése – jelen esetben a meddőség kezelése – érdekében tudják felhasználni.

SZAKORVOSI ÁLLAPOTFELMÉRÉS

A Hagyományos Kínai Orvoslás és az Akadémikus Nyugati Orvoslás módszereiben egyaránt jártas képzett szakorvos által végzett állapotfelmérésben lesz részetek az első találkozás alkalmával.
Amennyiben vannak korábbi kezeléseitekkel kapcsolatos zárójelentéseitek, leleteitek, ezeket hasznos magatokkal hoznotok az állapotfelmérésre.

SZEMÉLYES TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS

A sikeres megtermékenyülésnek gyakran állja útját a túlsúly vagy a helytelen táplálkozás is.

Ennek ledolgozása érdekében keleti és nyugati táplálkozástudomány módszereinek kombinálásával, keleti és nyugati orvoslásban jártas szakorvosaink személyre szabott étrendet állítanak össze a számodra, olyan ételekből, amiket szeretsz, és amelyeket igyekszünk az életmódodhoz igazítani. A diétában szereplő ételek bárhol, könnyen beszerezhető alapanyagokból készülnek és elkészítésük sem igényel hosszas és bonyolult műveleteket!

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy túlsúly nem nehezíti teherbeesésed, egy egészséges táplálkozáson alapuló életmód akkor is tovább segítheti célod elérését.

TESTAKUPUNKTÚRA

A testakupunktúrás kezeléseket tapasztalt szakorvos végzi. Az akupunktúra során vékony tűket helyezünk el a test bizonyos pontjain a szövetek vér és nyirokkeringésének javítása érdekében. Az akupunktúra emellett egyensúlyba hozza a szervezet életenergia (Csi vagy Qi) keringését is a test energiacsatornáiban (meridiánok).

Az akupunktúra igen hatékonyan segíti a keringés javulását, fokozza a nemi szervek (petefészek, méh, here) vér és „energia” ellátását, harmonizálja a hormonszinteket. Akupunktúra segítségével javítani lehet nőknél a petefészek működését, férfiaknál pedig emeli a spermaszámot  és javítja a hímivarsejtek minőségét.

A Hagyományos Kínai Orvoslás „szelíd gyógymódjai” hatékonyan kiegészítik a nyugati orvoslás eszköztárát, azokkal eredményesen kombinálható a meddőség kezelésében is. Egyre több bizonyíték van az akupunktúra jótékony hatására a meddőség kezelésében, mind a természetes úton történő, mind az IVF (In Vitro Fertilizáció vagy köznapi nevén „Lombik program”) útján történő megtermékenyülések esetében. Az akupunktúrával ezen kívül policisztás ovárium szindróma (PCOS) kezekésében  szintén jó eredmények érhetőek el.

Összefoglalva, a Tenuitas Babaprogram elenyésző mellékhatással járhat, jótékony hatással van az egész szervezetre, a nyugati orvoslás módszereivel jól kombinálható, a legkevesebb kockázat mellett javítja a teherbeesés valószínűségét, és közel sincs akkora költsége, mint a gyógyszeres kezelésnek.

A Tenuitas Babaprogram szolgáltatásai tehát:

  • szakorvosi állapotfelmérés és forradalmian új számítógépes állapotfelmérés a meddőség valódi okainak feltárására,
  • 10 alkalom testakupunktúrás kezelés a szervezet energiaáramlásának egyensúlyba állítására és a szervi problémák megoldására,
  • személyes táplálkozási tanácsadás, hogy a túlsúly vagy az egészségtelen táplálkozás se álljon a gyermekáldás útjába,

A Tenuitas Babaprogram ára 79.000 Ft. ( A programban foglalt szolgáltatások összértéke 99.000 Ft.)

További szolgáltatásaink, melyek tovább növelhetik a Babaprogram sikerét:

EGYÉNI COACHING

Az, hogy mit hiszünk magunkról, alapvetően meghatározza a teherbeesést és az egészséges terhességi időszakot, valamint a szülés ránk váró élményét. A gyermekáldás természetes és teljesen normális folyamat eredménye. Korunk furcsa, kissé eltolódott hangsúlyai, a stressz, a túlzott tervezés ugyanakkor megnehezítik a természet munkáját. Az énképünk – vagyis az, amit magunkról hiszünk – befolyásolja a jövőnk alakulását. Az egyéni coaching vagy inkább útbaigazító tanácsadás során segítünk felfedezni énképedet, és a terhességgel kapcsolatos meggyőződéseidet, korlátozó hiedelmeidet. Közösen felállított célok alapján oly módon alakítjuk át a magadról alkotott képet, hogy az támogassa a teherbeesést. A pár mindkét tagja számára külön-külön ajánlott a másfél-kétórás tanácsadás.

A 2 alkalmas egyéni coaching teljes ára 20.000 Ft, a Babaprogramban résztvevők számára 15.000 Ft.

 

ENDOKRINOLÓGIAI SZAKRENDELÉS

A Tenuitas Egészség Stúdióban Dr. Szűcs Nikolette endokrinológus szakrendelésén többek között a menstruációs zavarok, a petefészek működése, a meddőségolyan problémák, illetve a változó kori panaszok hátterében álló hormonális problémák felderítésével foglalkozik. Emellett diagnosztizál és kezel impotenciát és a férfiak terméketlenségét okozó esetleges hormonális elváltozásokat is.

Az egyéni coaching és az endokrinológiai vizsgálat nem része a Babaprogramnak, ám kapcsolódó szolgáltatásként javasoljuk őket!

Amennyiben szívesen csatlakoznál Babaprogramunkhoz, mely önmagában vagy kiegészítő terápiaként sok párnak hozta már meg az áhított gyermekáldást, várjuk jelentkezésed!