Akció

Nutri-Energetic System

Hogyan működik a NES?

A Nutri-Energetics forradalmian új, számítógépes állapotfelmérés. A rendszert Peter Fraser és Harry Massey fejlesztették ki; működése biofizikai felfedezéseken alapul. A kutatókat az motiválta, hogy megtalálják a biológiai élet átfogó magyarázatát, és befoltozzák az emberi lét kémiai modelljén lévő számos lyukat. Sokkal többek vagyunk, mint a kémiai vegyületek egyszerű gyűjteménye. Minden élő szervezet atomokból áll, melyek 99,99%-ban oxigén, hidrogén, nitrogén, szén, foszfor és kén atomok kombinációi.

prof. dr. Török Szilveszter ny. egyetemi tanár,

A Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének örökös elnöke,

 • Életmód tanácsadó és terapeuta
 • Fitoterapeuta
 • Reflexológus
 • Távol-keleti mozgás- és masszázstechnikák
 • Energiaszint-felmérés

prof. dr. Török Szilveszter (Wikipédia cikk) »

A biokémia az atomok molekulákká történő alakulását kutatja, és ezen molekulák kölcsönhatásait az élő szervezetben végbemenő számtalan folyamat során. Amit a kémia nem képes kimutatni az az, hogy ezek hogyan és miért történnek.

A modern kvantumfizika mérésekkel igazolta, hogy az atomok állóhullámok információátvitelén keresztül lépnek kölcsönhatásba egymással, és hogy ez az információ felelős az atomi kombinációkért.

Az Emberi Test Mező (ETM)

A biofizikusok az atomi információ átvitel elméletét kiterjesztették a biológiai szervezetekre és kimutatták, hogy ez az információ átvitel hozza létre az élet létfontosságú összetevőit. A vizsgálatok egy specifikus, információ alapú biomező létezését igazolták, amit emberi testmezőnek (ETM) hívnak. Az ETM (angolul Human Body Field) intelligens, strukturált és a szervezet legfőbb létrehozó, szabályozó és ellenőrző mechanizmusa.

Az ETM az alábbi szinteket foglalja magában:

 • Kémiai - a kémiai testet alkotó atomok és molekulák
 • Biológiai - a bennünket alkotó sejtek, szervek, csontok, szövetek, stb.
 • Mentális - a gondolkodás, következtetés és a tudatos cselekvés képessége
 • Érzelmi - az érzelmek kifejezése, ami alapvető része annak, hogy kik is vagyunk
 • Memória - rövid- és hosszútávú memória, valamint a test sajátos képessége, hogy emlékezzünk arra, kik vagyunk és milyen traumákat éltünk át a múltban
 • Energetikai - különböző finom energia mechanizmusok (mezők), amelyek működéseink fontos területét képezik, ide tartoznak pl. az akupuntúrás meridiánok.

Az ETM a fenti szinteken integrálja, szabályozza és koordinálja az élő, tudatos szervezetet és annak felsorolt területeit. Ezen területek mindegyike létezik; egyiket sem lehet kihagyni. (Azt még jelenleg sem tudjuk kielégítően megmagyarázni, hogy hogyan működnek együtt.)

Az ETM tehát információ átvitelen keresztül valósítja meg az élettelen kémiai vegyületek élő szervezetté történő szerveződését.

Az ETM torzulása esetén a hozzátartozó szabályozó, koordináló működések károsodnak és az illető jóléte romlik (betegségek).

A testmező számos okból torzulhat, ilyenek a toxinok (mérgező anyagok), az érzelmi konfliktusok, a fizikai traumák, az elektromágneses szennyeződések, stb.

Az ETM integritása helyreállítható, és így a szervezet öngyógyító képessége megerősödik, helyreáll.

A NES kutatói Peter Fraser vezetésével fejlesztették ki az ETM mérésének, az integritás meghatározásának és számítógép képernyőjén történő megjelenítésének lehetőségét, valamint az emberi testmező hibáit korrigáló szereket is, amelyek közvetlenül lépnek kapcsolatba az ETM-el és korrigálják torzulásokat.

A Nutri-Energetic program azonosítja az ETM diszharmóniáit és meghatározza a megfelelő működésének visszaállításához szükséges korrigáló szert is, ami végül is a szervezet veleszületett öngyógyító képességét használja, így természetes úton jön létre a pozitív változás a fent ismertetett összes szinteken.

A paciens a vizsgálathoz egyszerűen a testmező mérőre (szkenner) helyezi a kezét és néhány másodperc alatt automatikusan megtörténik a mérés és az értékelés. Ez egy teljesen biztonságos, passzív mérési folyamat; sem jelet, sem feszültséget a szkenner nem bocsát ki, egyszerűen csak leolvassa a testmezőt. Néhány mp. után a 145 jellemzőből származó mérési eredmény megjelenik a számítógép képernyőjén.

Az első mérés az ETM alapszint tényezőire koncentrál, a későbbi vizsgálatok során pedig egyre mélyebb szintek kerülnek vizsgálatra.

Nes info-cseppek

Az eredmények értékelése alapján a képzett vizsgáló szakember személyre szabott programot állít össze a NES info-cseppekből, ezek korrigálják az eltorzult testmezőt. Az info-cseppek 20 ml-es, beépített cseppentővel ellátott üvegben vannak, vizet, kis mennyiségű alkoholt (tartósítószert) és szubatomos kódolt mikro- tápanyagokat tartalmaznak. A kódolt tápanyagok lépnek közvetlen kapcsolatba az ETM-mel és természetes úton helyreállítják annak integritását.

A személyes info-csepp program általában 2-5 különböző info-cseppből áll, amit általában 1 hónapon át kell szedni (ez egyedi esetekben változhat). A szedési protokollban szerepel, melyik cseppet kell bevenni az adott napon és, hogy hány cseppet kell bevenni. A cseppszám 3-28 között változhat, a szükséges koncentrációtól (erősségtől) függően.

A szükséges mennyiségű cseppet 1 pohár tiszta vízbe kell csepegtetni és azonnal meg kell inni. Ha többféle cseppet kell szedni, legalább 10 percet kell vári a kétféle csepp beszedése között. A cseppek egyébként bevehetők étkezés közben, táplálék-kiegészítőkkel, és a nap bármely szakában.

Ismételt mérés

A klienseket általában 2-3 hónap múlva mérjük újra, ez azonban a kliens egyéni szükségleteitől függően változhat; intenzív esetben akár 15 nap, vagy fenntartó programban akár több hónap is lehet. Minden ismételt mérés során lehetőség van a szükség szerinti mélyebb szinten dolgozni. Ha Ön jól halad egy gyengébb szinten, általában maradhat ezen, de vannak paciensek, akiknél erőteljesebb beavatkozásra van szükség az ETM blokkok oldásához. A NES rendszer ezt is lehetővé teszi.

A NES programra adott válasz személyről személyre, az egyéni körülményektől függően változik. Egyeseknél hónapok kellenek a kifejtett pozitív válaszhoz, míg másoknál a javulás akár néhány hét vagy nap alatt jelentkezhet.

A Nutri Energetic rendszer nem ad diagnózist, nem kezeli a fizikai vagy kémiai testet közvetlenül, nem változtatja meg a mentális állapotot és nem avatkozik bele érzelmi kérdésekbe. Ehelyett a NES program célja az ezeket a vonatkozásokat irányító, tápláló és ellenőrző rendszer az ETM harmonizálása. Az információáradást torzító hatások korrigálásával a NES kezelés helyreállítja a testmező integritását és lehetővé teszi a szervezetnek a jólét természetes visszaállítását.

Az Emberi Testmező (ETM) korrigálói - az info-cseppek

Az info-cseppeknek 5 típusa van és jelenleg 62 féle létezik belőlük.

 • A Nagy Mezők (Big Field) két cseppje

A PLT-csepp, amely helyreállítja az ETM polaritását, valamint a BFA-csepp, amely helyreállítja az ETM fő tengelyeit (É-D, K-Ny), valamint az ún. mágneses tengelyt.

 • Energetikai Driverek (ED) az energetikai vezérlők.

A 16 féle ED info-csepp az információátvitelt segíti elő az egyes szervek között és energetizálja a testmezőt, hogy az optimálisan irányíthassa az életműködéseket. Az ED-k elindítják a szervek méregtelenedését és támogatják a sejtek, különösen az immunsejtek képződését.

 • Energetikai Integrátorok (EI).

A 12 energetikai integrátor info-csepp visszaállítja a kommunikációs utakat a szervek, a sejtszervecskék és a szervezet több ezer különböző információs szabályozása között. Az EI-ok magukban foglalják az akupunktúrás meridiánok, a mentális működéseket és a szervezet érzelmi kommunikációját.

 • Energetikai Terrének (ET) az energetikai terepek/területek.

A 16 féle ET info-csepp megszünteti az emberi testmezőben az energetikai károsítók (patogének) által okozott rendkívül veszélyes energetikai zavarokat, amelyek jelentős információs mezőhibákat okoznak. Specifikus szövetekben és szervekben jelentkeznek és kapcsolatban állnak a betegségeket okozó mikroorganizmusokkal (vírusok, baktériumok, gombák, stb.).

 • Energetikai Sztárok (ES).

A 16 féle ES info-csepp azokban az esetekben használható, amikor jelentős blokkok vannak a szervezet anyagcsere útjaiban és túlélő mechanizmusaiban. A NES kezelés leghatékonyabb szintjét képviselik és csak akkor használhatók, ha a korábbi info-cseppek nem voltak képesek teljes mértékben korrigálni az ETM zavarait.

Az info-cseppek hatására beinduló méregtelenítés során a következő tünetek jelentkezhetnek:

 • Hányinger/étvágyváltozások
 • Hasmenés vagy a széklet színének/szagának megváltozása
 • Orrváladékozás
 • Fejfájás
 • Fokozott vizeletmennyiség és a vizelet színének/szagának megváltozása
 • Érzelmi kitörések, sírás, régi traumák felidézése
 • Influenza-szerű tünetek
 • Bőrkiütés
 • Átmeneti hízás, mivel a szervezet újra hatékonyan kezdi emészteni a táplálékot
 • Fokozott fáradság
 • Láz
 • Fokozott izzadás/testszag
 • Nyelvlepedék
 • Régi tünetek ismételt jelentkezése

Ez a méregtelenítési folyamat teljesen biztonságos, nem befolyásolja a gyógyszeres kezelést vagy az egyéb szedett táplálék-kiegészítőket, de néha kényelmetlen lehet, amikor a szervezet visszakapja a hatékony és hatásos működésképességét. Ha úgy érzi, hogy a méregtelenítés túl erős, hagyja ki az info-cseppeket 3 napig, majd kezdje újra csökkent adaggal. Ha például 6 cseppet szedett, 3 cseppel kezdje újra 3 naponként, és lassan építse fel újra az ön számára optimális cseppadagokat. Ha észleli a detoxikációs tüneteket, de nem érzi elviselhetetlennek, folytassa a javasolt protokollt, de ne emelje a cseppek számát a következő szintre, csak ha már enyhültek vagy megszűntek a tünetek.

A gyógyulási folyamat során nagyon fontos, hogy sok vizet igyon, friss élelmiszereket egyen, tartózkodjon friss levegőn és mozogjon ha erre módja van, hogy biztosítsa a szervezete számára mindazt, ami az egyensúly kialakításához szükséges.

prof. dr. Török Szilveszter

 

Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium