Online állapotfelmérés

Akció

Anya-lánya Akció

Az anya-lánya viszony az egyik legkülönlegesebb emberi kapcsolat. Mindketten gyengéd féltéssel tekintetek a másikra és a legjobbat akarjátok neki.

A Tenuitas Utolsó Fogyókúra Program olyan komplex életmódváltási programot kínál anyáknak és lányaiknak, ami messze túlmutat a diétázáson és a leadott kilókon. Ezen túlmenően pedig jótékony hatással bír az édesanyák kellemetlen változó kori tüneteinek enyhítésére vagy megszüntetésére is.

Fogjatok össze és vágjatok bele együtt!

Remek anya-lánya program lehet néhány új, diétás ételköltemény közös elkészítése, és persze elfogyasztása, vagy a fogyást tovább segítő közös séta, testmozgás! A fogyással és életmódváltással kapcsolatos érzések, tapasztalatok megosztása pedig lelki síkon is közelebb hozhat Benneteket egymáshoz!

A siker és az egészség pedig a „családban marad”!

A Tenuitas Utolsó Fogyókúra Program „Anya-Lánya Akció” keretében két, egyszerre vásárolt 10 alkalmas bérlet árából bérletenként 5.000-5.000 Ft kedvezményt adunk!

(A bérletek fogyókúra mellett igény esetén a változó kor kellemetlen tünetinek enyhítésére is felhasználhatóak.)

És hogy mit is tartalmaz pontosan a Tenuitas Utolsó Fogyókúra Program?

A Tenuitasnál nem kínálunk kampánydiétát, csodakúrákat, varázsszereket! Mi a kínai orvoslás több ezer éves hagyományaiban és az ember egyediségére alapozott személyre szabott módszerekben hiszünk!

Tenuitas Utolsó Fogyókúra éppen ezért az első pillanattól az utolsóig kizárólag Neked és Rólad szól.

A Tenuitas Utolsó Fogyókúra Program az alábbi elemekkel támogatja, hogy célkitűzéseteket siker koronázza:

  • Állapotfelmérés

A Hagyományos Kínai Orvoslás és az Akadémikus Nyugati Orvoslás módszereiben egyaránt jártas képzett szakorvos által végzett állapotfelmérésben lesz részetek az első találkozás alkalmával. Ez az állapotfelmérés adja az alapját annak, hogy diétáitokat hozzáigazítsuk egyéni alkatotokhoz, anyagcserétekhez, és életmódotok hoz úgy, hogy az tökéletesen illeszkedjen a napirendetekhez és az ízlésetekhez. Amennyiben vannak korábbi kezeléseitekkel kapcsolatos zárójelentéseitek, leleteitek, ezeket hasznos magatokkal hoznotok az állapotfelmérésre.
 

  • Fülakupunktúrás kezelések

A cél elérése érdekében egy hónapon át heti egy-két-három alkalommal egy-egy félórás akupunktúrás kezelésen vesztek részt. Az állapotfelmérés eredményét figyelembe véve kidolgozzuk a kezelési terveiteket, amely illeszkedik az időbeosztásotokhoz és a súlyfeleslegetek mértékéhez. A fülkagyló külső részébe szúrt kicsi, steril, egyszer használatos tűk, a megfelelően képzett szakember kezében abban segítenek nektek, hogy

  • Úrrá legyetek éhségérzeteteken
  • Csökkenjen az édesség iránti vágyatok
  • Megszabaduljatok a stressz-evéstől
  • Megszabaduljatok a kényszeres evéstől, mint függőségtől
  • Legyen kitartásotok a fogyókúrához

A kúra teljes időtartama függ a túlsúlyod mértékétől és attól is, hogy milyen az egyéni alkatod, anyagcseréd, időbeosztásod.
 

  • Speciális, egyénre szabott diéta

A keleti és nyugati táplálkozástudomány módszereinek kombinálásával, keleti és nyugati orvoslásban jártas szakorvosaink személyre szabottan állítják össze a számodra, olyan ételekből, amiket szeretsz, és amelyeket igyekszünk az életmódodhoz igazítani. A diétában szereplő ételek bárhol, könnyen beszerezhető alapanyagokból készülnek és elkészítésük sem igényel hosszas és bonyolult műveleteket!
 

  • Egyéni tanácsadás

Minden alkalommal, amikor kezelésre jöttök hozzánk, megbeszéljük a fogyókúra során felmerült kérdéseket.
Súlytöbbletetek esetleges lelki okainak feltárása érdekében pedig igénybe vehetitek tanácsadóink segítségét is, akik hatékony és gyakorlatias módszereikkel abban segítenek, hogy a kitűzött célotok valóban szilárdan beépüljön életrendetekbe és ne csak egy múló elhatározás maradjon.

Az állapotfelméréstől a személyre szabott étrenden át a masszázsig minden arról szól, hogy olyan módszert kapjatok a kezetekbe, amely a későbbiekben is segítségetekre lesz, hogy ne legyen többé szükségetek fogyókúrázásra és ne kösse le az időtöket és energiáitokat az ezzel való foglalkozás. A probléma egyszer s mindenkorra megoldódik.


Nos? Felkészültetek, hogy együtt, egymást is bíztatva, tapasztalataitokat egymással megosztva érjétek el a kitűzött célotokat?

Akkor nincs más hátra, jelentkezzetek!

 

 

 

 

 

 

Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium