Online állapotfelmérés

Akció

Bemutatkozás

 

 

Török Katalin
COACH, Természetgyógyász, NLP-mester

Már 17 éve alkalmazom és folyamatosan tanulom az NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) módszereit. Érdeklődésem középpontjában a kommunikáció, az önfejlesztés, a képességek kibontakoztatása, az önbizalom építése, az ember egyensúlyának és harmóniájának helyreállítása áll. Nem áll tőlem távol a spiritualitás sem. Tanácsadói munkám során a stúdió páciensei számára segítséget nyújtok a következő területeken:

  • céljaik megfelelő kitűzése és megvalósítása
  • a tartós fogyásra vonatkozó elhatározások mögött álló motiváció tartóssá tétele
  • a már kialakult betegségek (elhízás, allergia, meddőség, depresszió stb.) hátterében megbúvó egyensúlyzavarok felderítése
  • a vágyott, de még megvalósítatlan álmok földközelbe hozása
  • stresszoldás
  • fóbiák megszüntetése
  • megrekedt élethelyzetekből való továbblépés

A coaching egy angol kifejezés. A sportban az edzőt szokás coachnak nevezni. A coach feladata nem más, mint a páciens legjobb képességeinek is a legjavát előhozni - ha kell nagyon mélyről is - annak érdekében, hogy az illető csúcsteljesítményt legyen képes nyújtani az élete bármely területén. A coaching egyik alapvető feltétele a bizalom és a szimpátia. ezek nélkül nehéz lenne kiváló eredményt elérni.  Az első ülés alatt többnyire kiderül, hogy hány alkalomra lenne szükség az eredmény eléréséhez, de könnyen előfordul, hogy már egy alkalom is elegendő, hogy megmutatkozzon a kívánt siker.

Az NLP eszköztára rendkívül gazdag. Az egyes gyakorlatok önmagukban is nagyon értékesek, azonban a sok év tapasztalata azt mutatja, hogy az alkalmazott módszerek az egyes gyakorlatok kombinációiból is kialakulhatnak. Az NLP segítségével megvizsgálhatjuk az egyes viselkedések mögött megbúvó struktúrát, az azokat fenntartó meggyőződések (hiedelmek) rendszerét - sokszor szövevényét. Ezek átformálása lehetővé tesz olyan változásokat, amelyek hajlamosak óriási pozitív változást hozni az életünkbe. Lehetőség van arra is, hogy a páciens önmagáról alkotott véleményét megváltoztassuk olyan formában, ami figyelembe veszi a környezetre gyakorolt hatásokat is. A Mély Belső Átalakulás módszerével átformálhatunk mélyen gyökerező és akár nagyon összetett problémákat is.

NLP tanárom, Murányi Péter, és fejlődésem egyik legjelentősebb mozgatórugója dr. Stenger Györgyi, akiknek nagyon sokat köszönhetek. Sok kiegészítő tréningen vettem részt az NLP olyan kiemelkedő személyiségeinél, mint Peter McNabb, Tom Best, Steve Andreas, Charles Faulkner, Andrew Austin, Henrik Lell, Ros Hunter valamint a provokatív terápia két legnevesebb alakjától Frank Farrally-től és Nick Kemptől is volt alkalmam tanulni az évek során. Mind egy-egy új világot nyitottak meg számomra. Tudást, bátorítást és segítséget kaptam és a mai napig kapok ahhoz, hogy a munkámat sikerrel végezhessem.

Az NLP módszerei mellett számos kitűnő és hatékony eszköz segíti a közös munkát. Ilyen például az EFT, az Érzelmi Felszabadítás Technikája.

Nagyon büszke vagyok arra. hogy a Lemma-coaching coach oklevele is a birtokomban van, ahol Wiesner Edittől tanultam nagyon sok hasznos coaching technikát.

 

 

Tudjon meg többet

Tudj meg többet! Kérj időpontot!

Jelentkezz és ismerd meg a Tenuitas Utolsó fogyókúra módszerét még részletesebben!
Miután úgy döntöttél, hogy elérkezett az idő a változásra, vágj bele Te is Utolsó Fogyókúrádba!

Kérj időpontot szakorvosi állapotfelmérésre!

Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium