Online állapotfelmérés

Akció

A Tenuitas Karcsúsító Szemléletváltás lényege

Nem vagy híve a kampánydiétáknak, a pénzkidobásnak és a felesleges ígéreteknek, viszont szeretnél egyszer s mindenkorra megoldást találni a túlsúlyból eredő problémáidra?

Már sokszor fogyókúráztál, de mindig visszahíztad a leadott kilókat?

A változó kor már rád rakott néhány felesleges kilót, de szeretnél még sokáig egészséges maradni?

Olyan kismama vagy, aki szeretne újra nőies, szép alakot magának?

Egyszerűen zavar a túlsúlyod, és szeretnél lefogyni?

Akkor jó helyen jársz!

Ha korábban már próbáltál tartósan lefogyni, és még mindig ebben a témában keresgélsz, akkor már tudhatod, hogy felesleges bedőlni a nagyon gyors és nagyon könnyű fogyást ígérő kampánydiétáknak és csodabogyóknak!

Mert a túlsúlyra nincsenek egyen megoldások!

Érdemes azt is tudnod, hogy a súlyfelesleg nem csupán esztétikai kérdés!

Ha a túlsúly probléma megoldatlan marad, az számos további kellemetlen, és életminőséget rontó következménnyel járhat. Betegségek, párkapcsolati gondok, önbecsülési problémák stb. Itt nemcsak esztétikai kérdések vetődnek fel, hiszen a szép alak mellett természetesen az egészség hosszútavú megőrzése az elsődleges cél. A megoldás, hogy egyszer s mindenkorra megszabadulsz a túlsúlyodtól és így hosszútávon élhetsz minőségi és egészséges életet. 

A Tenuitas Karcsúsító Szemléletváltás során közösen, szorosan együttműködve érjük el a várt eredményt, amire büszke leszel!

Mialatt megszabadulsz a kárt okozó és csúnya zsírpárnáktól, megtanulhatod az új, személyesen neked és veled kialakított táplálkozási- és életszemléletmódot is. Igen, hiszen az új, intelligens testsúlyszabályozás megtanulható!

Velünk megtapasztalhatod, hogy az életmódváltás nem egy teljesíthetetlen cél, hanem egy nagy kaland, egy felfedező út, valami újnak a kezdete, amely során nap mint nap új, és élvezetes dolgokra bukkan az ember. 

És ezen  nem csak azt értjük, hogy megváltoztatjuk étkezési szokásainkat és testmozgást iktatunk az életünkbe! A tudatos életmódváltás ezen jóval túlmutat! Többet jelent, mint módosítani az étkezéseken, illetve egy kicsivel többet mozogni.

A Tenuitas Karcsúsító Szemléletváltással nem kevesebbre vállalkozunk, mint hogy megváltoztatjuk a táplálkozáshoz fűződő viselkedésedet és magatartásodat!

A program során olyan módszert kapsz a kezedbe, amely túl azon, hogy könnyűszerrel és tartósan megszabadít makacs súlyfeleslegedtől, az élet más területein kitűzött céljaid megvalósításában is segítségedre lesz!

A program Neked való, ha képes és hajlandó vagy kellő tudatossággal fogadni és gyakorolni a nálunk megszerzett ismereteket céljaid elérése és megtartása érdekében!

Ha "csak" meg akarsz szabadulni néhány makacs kilótól, akkor Neked a Tenuitas Utolsó Fogyókúra Programot ajánljuk, mellyel Vendégeink egy kúra alkalmával általában testsúlyuk 10%-ától búcsúznak el!

A Tenuitas Karcsúsító Szemléletváltás elemeiről részletesebben itt olvashatsz.

A Tenuitas Utolsó Fogyókúra elemei

Eldöntötted, hogy ezen a nyáron leadsz pár kilót és  mostantól egészségesebben fogsz élni?

Talán túl is vagy már néhány gyors és könnyű fogyást ígérő kampánydiétán, csodabogyón, melyek utólag csupán pénzkidobásnak bizonyultak, és ezúttal valami mást keresel?

Bárhogy is van, egy dolog biztos: nem érdemes aktuális csodadiétákkal próbálkoznod, azok ugyanis jobb esetben csupán nem vezetnek hosszútávon eredményre, és hozzájárulnak későbbi jojó effektus kialakulásához, rosszabb esetben pedig még az egészségedet is veszélyeztethetik
Sokkal jobban jársz, ha nem rövid ideig tartó, kampányszerű éhezéssel érsz el időszakos eredményt, hanem apró lépésekben az egész életmódodon változtatsz!

A Tenuitasnál nem kínálunk kampánydiétát, csodakúrákat, varázsszereket! Mi a kínai orvoslás több ezer éves hagyományaiban és az ember egyediségére alapozott személyre szabott módszerekben hiszünk!

Tenuitas Utolsó Fogyókúra éppen ezért az első pillanattól az utolsóig kizárólag Neked és Rólad szól.

A Tenuitas Utolsó Fogyókúra az alábbi elemekkel támogatja, hogy célkitűzésedet siker koronázza:

Állapotfelmérés, anamnézis - Hogy megtudjuk honnan indulsz...

10 alkalom fülakupunktúrás kezelés - Hogy könnyedén, éhezés és sóvárgás nélkül mehess végig az úton!

Speciális, egyénre szabott étrend - Hogy az életmódodhoz illő és fogadra való falatokat ehesd!

 

Állapotfelmérés,anamnézis

Az első találkozás alkalmával állapotfelmérésben lesz részed.Ez az állapotfelmérés adja az alapját annak, hogy programunkat hozzáigazítsuk egyéni alkatodhoz, anyagcserédhez, és életmódodhoz úgy, hogy az tökéletesen illeszkedjen a napirendedhez és az ízlésedhez. Amennyiben vannak korábbi kezeléseddel kapcsolatos zárójelentéseid, leleteid, ezeket hasznos magaddal hozni az állapotfelmérésre.

Fülakupunktúrás kezelések

A cél elérése érdekében 8 héten át, kezdetben heti két, majd heti egy alkalommal félórás akupunktúrás kezelésen veszel részt.  E kezelések során a fülkagyló külső részébe szúrt kicsi, steril, egyszer használatos tűk, a megfelelően képzett szakember kezében abban segítenek neked, hogy

Úrrá legyél éhségérzeteden
- Csökkenjen az édesség iránti vágyad
- Megszabadulj a stressz-evéstől
- Megszabadulj a kényszeres evéstől, mint függőségtől
- Legyen kitartásod a fogyókúrához

Speciális, egyénre szabott étrend

A keleti és nyugati táplálkozástudomány módszereinek kombinálásával személyre szabottan állítjuk össze a számodra, olyan ételekből, amiket szeretsz, és amelyeket igyekszünk az életmódodhoz igazítani. A diétában szereplő ételek bárhol, könnyen beszerezhető alapanyagokból készülnek és elkészítésük sem igényel hosszas és bonyolult műveleteket! És még a család is szeretni fogja őket!

Minden alkalommal, amikor kezelésre jössz hozzánk, megbeszéljük a fogyókúra során felmerült kérdéseket.
Súlytöbbleted esetleges lelki okainak feltárása érdekében pedig igénybe veheted tanácsadóink segítségét is, akik hatékony és gyakorlatias módszereikkel abban segítenek, hogy a kitűzött célod valóban szilárdan beépüljön életrendedbe és ne csak egy múló elhatározás maradjon.

Az állapotfelméréstől a személyre szabott étrenden át minden arról szól, hogy olyan módszert kapj a kezedbe, amely a későbbiekben is segítségedre lesz, hogy ne legyen többé szükséged fogyókúrázásra és ne kösse le az idődet és az energiáidat az ezzel való foglalkozás. A probléma egyszer s mindenkorra megoldódik.

A 8 alkalmas Tenuitas Utolsó Fogyókúra bérlet ára 36.000 Ft, az 5 alkalmas bérlet 18.000 Ft.

A 8 alkalmas bérletet 8 hétig, az 5 alkalmast 4 hétig áll módodban igénybe venni.

Nos? Felkészültél, hogy Te is megtedd az első lépést az egészséges élet felé, ami külsődön is kisugárzik.

Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium