Akció

Életmód tanácsadás prof. dr. Török Szilveszterrel

prof. dr. Török Szilveszter

ny. egyetemi tanár, életmód tanácsadó, NES specialista

A Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének örökös elnöke, 

  • Életmód tanácsadó és terapeuta
  • Fitoterapeuta
  • Reflexológus
  • Távol-keleti mozgás- és masszázstechnikák
  • Energiaszint-felmérés

Rendel minden szerdán, előzetes bejelentkezés alapján a Tenuitas Egészség Stúdióban

Bejelentkezés:
06 20 540 5420 
vagy 06 30 201 6464

 
A méregtelenítésről

Azt tapasztalom, hogy az emberek többsége nem törődik legnagyobb kincsével, az egészségével.
A legtöbben nem tanulták meg, és idejük sincs rá. Pedig az egészség olyan állapot, amelyen nemtörődömséggel, tudatlansággal, felelőtlen életmóddal sokat ronthatunk, és ez fordítva is igaz: természetgyógyászati ismeretek megszerzésével, kitartó, rendszeres munkával csodálatos egészségi állapot érhető el, akár idős korban is.
Azért vagyunk betegek, mert testünk tele van mindenféle, számára szükségtelen anyaggal: az erjedés és a rothadás termékeivel, rákkeltő anyagokkal, salakkal, koleszterinnel, emésztetlen fehérjékkel, húgysavakkal, kazeinnel és másokkal. Szervezetünkbe mindez főképp a vastagbeleken keresztül jutott be, ahol az évek, évtizedek alatt felgyűltek az emésztetlen táplálékok maradványai. Ha megtanuljuk a vastagbél módszeres kitakarítását, a legfontosabb lépést tesszük meg egészségünk érdekében.

Vannak speciális gyakorlatok, melyekkel a belek működését segíthetjük. Minden étkezés után kedvező hatású a nem megerőltető mozgás, mint pl. a séta. Aztán nagyon fontos lenne, ha étrendünkbe minél több - kb. 50 % - nyers ételt iktatnánk be, hiszen ezek az igazán élő táplálékok.
A konyhatechnika terén is jó lenne néhány reform - és most újra a japánokra szeretnék hivatkozni. Speciális bambuszedényeik vannak (amit már nálunk is lehet kapni!), melyekben 7-8 perc alatt a gőz hatására megpuhul az étel. Íze, színe, vitamintartalma összehasonlíthatatlan az órákig főzött vagy sütött ételekével.
A test egyes részei (fül, talp, kéz, orr, száj, skalp) nagyon fontos reflexterületek, ugyanis ezen területek egy speciális térképen vázolható forma szerint kapcsolatban vannak a belső szervekkel, testrészekkel. Igen hasznos ezek rendszeres, akár saját magunk által történő átmasszírozása. Különösen könnyen kivitelezhető ez a kézen és a fülkagylón. Az ingerterápia az egész világon ismert, orvosilag ellenőrzött, bizonyítottan hatékony rendszerek.

A hozzám forduló betegeknek mindig elmondom: nehogy azt higgyék, hogy én gyógyítom meg őket! Mindenki magáért felelős. Ezt a felelősséget nem szabad másra hárítani. Ha figyelünk a test jelzéseire, és betartjuk azokat a tanácsokat, melyek mögött az emberi bölcsesség évszázados tapasztalatainak kincsestára áll, közel állunk a megoldáshoz. Én mindig abból indulok ki, mit tennék a beteg helyében, és azt elmondom neki. Tapasztalatból tudom, hogy a gyógyszerek felelőtlen szedése nem segít, sőt! Egy moszkvai orvos akadémikus mondta még a hetvenes évek végén "Jelenleg a társadalom egyharmadát kell gyógyszermérgezés miatt kezelni, ez az arány az évezred végére elérheti a kétharmados arányt." Pedig ősi tapasztalatokon nyugvó tanításokat ismerünk, például Jézus tanításai nyomán, mint a rendszeres böjt, a levegő-, nap-, víz- és iszapkúrák, a "nyerskoszt", és nem utolsó sorban a hit és a szeretet gyógyító ereje. Csak újra fel kellene fedezni mindezeket.

Prof. Dr. Török Szilveszter

 

Tudj meg többet! Kérj időpontot!

Jelentkezz és ismerd meg a Tenuitas Egészség Stúdió módszerét még részletesebben!
Ha eldöntötted, hogy a természetes gyógyulást választod,
kérj egy időpontot személyes konzultációra.

 

Kapcsolódó cikk
>> Mestereink: Török Szilveszter - A kék jód és a negyedik emelet, Elixír magazin

 

Kapcsolódó oldalak
>> prof. dr. Török Szilveszter bemutatkozása

>> Vissza a kezdőoldalra


Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium