Online állapotfelmérés

Akció

Alvászavar

Az alvászavar az egyik leggyakoribb civilzációs betegség, amely a lakosság nagyon nagy hányadát érinti. Súlyos következményei vannak, ha az alvás nem pihentető. Ilyen esetekben meg kell küzdenünk a másnapi fáradtsággal, rossz hangulattal, feszültséggel, csökkent fizikai és szellemi teljesítménnyel. A következmények sokszor nemcsak minket, de környezetünket is próbára teszi. Sokan nyúlnak altatókhoz, feszültségoldó gyógyszerekhez. A hagyományos kínai orvoslás (HKO) módszerei nagyon hatékonyan alkalmazhatóak  az alvászavarok kezelésében. Itt nem használunk gyógyszereket, hanem csak finom tűszúrásokat  és  gyógynövényeket.

Az akupunktúra során vékony tűket helyezünk el a test bizonyos pontjain így az un „axon reflexek” útján javul a szövetek vér és nyirokkeringése. Ezen kívül az akupunktúra egyensúlyba hozza a szervezet életenergia áramlását is a test energiacsatornában (meridiánokban). Ha az életenergia (a Csi) keringését harmonizáljuk, ez nyugtató, stresszoldó hatással van a szervezetre. A Tenuitas pácienseinek nagy része arról számol be, hogy már az első kezeléseket követő este könnyen elalszik, átalussza az éjszakát és másnap frissen, kipihenten ébred. 

Amennyiben szívesen csatlakoznál programunkhoz és elérkezettnek látod az időt, hogy drámai események nélkül, nyugodtan átalakítsd életmódodat, várjuk jelentkezésed!

 

Tudjon meg többet

Tudj meg többet! Kérj időpontot!

Jelentkezz és ismerd meg a Tenuitas Utolsó fogyókúra módszerét még részletesebben!
Miután úgy döntöttél, hogy elérkezett az idő a változásra, vágj bele Te is Utolsó Fogyókúrádba!

Kérj időpontot szakorvosi állapotfelmérésre!

Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium