Online állapotfelmérés

Akció

3 alkalmas Próba Bérlet akció

Ha okosabb vagy tapasztaltabb vagy már annál, hogy az épp aktuális gyors és könnyű fogyást ígérő kampánydiétákba vagy csodabogyók szedésébe kezdj, a drasztikus, egészségtelen, hiányállapotokat előidéző fogyókúrák helyett érdemes kipróbálnod valami mást: a hagyományos kínai orvoslás több ezer éves eszköztárába tartozó akupunktúrás kezelést.

Ha még ismeretlen Számodra ez a módszer, esetleg szkeptikus vagy a hatékonyságát illetően, 2 alkalmas Próba Bérlet akciónk keretében 8.000 Ft helyett mindössze 5.000 Ft-ért kipróbálhatod azt!

A fülakupunktúra elismerten hatékony fogyókúrás módszer, a szervezet egyensúlyi állapotának visszaállításával szabadít meg a felesleges kilóktól. Semmiféle idegen anyag, gyógyszer nem kerül a szervezetbe, hiszen ez a gyógymód a szervezet saját öngyógyító folyamatainak beindulását, erősítését segíti.

A fülakupunktúra lényege, hogy a megfelelően képzett szakember a tűk fülkagyló külső részébe történő beszúrásával -  a megfelelő pontokat stimulálva - helyreállíthatja, vagy a megfelelő szintre hozhatja az energiaáramlás intenzitását. Ezáltal csökken az éhségérzet, fokozódik az anyagcsere és stresszoldó hatás is tapasztalható.

A fülakupunktúra segítségével elkerülhetők a fogyókúrák olyan gyakori és kellemetlen mellékhatásai is, mint

  • az állandó éhségérzet
  • az evés utáni sóvárgás és
  • a feszült, ideges lelkiállapot. 

A Próba bérletben szereplő 2 alkalmas fülakupunktúrás kezelés egyeseknél már súlycsökkenést is eredményezhet, míg mások ez idő alatt az éhségérzet csökkenését, a  jóllakottság érzés hamarabbi bekövetkezését, illetve a fogyókúrák kellemetlen kísérőjelenségének, a feszült, ideges lelkiállapotnak az elmaradását tapasztalhatják meg.

A 2 kezelést egy általános egészségügyi állapotfelmérés előz meg, amely során a kezelést végző szakember a páciens kikérdezése, súly- és magasságmérés, valamint a BMI kiszámítása után személyre szabott javaslatokat tesz a fogyáshoz szükséges kalória bevitelt, tápanyag összetételt, és az étkezések gyakoriságát illetően.

Egy teljes kúra általában 10 alkalmas kezelésből áll, mely alatt átlagosan 6-10 kg-tól szabadulnak meg pácienseink. Egy-egy kezelés 30-40 percet vesz igénybe, ezeket kezdetben hetente háromszor tanácsos ismételni.

Próba bérletet vásároló vendégeink részére a Próba bérletben szereplő 2 alkalmas kezelés folytatására kedvező bérletkonstrukciót dolgoztunk ki, mely további 8 alkalom kezelés mellett személyre szabott, hagyományos kínai orvoslás elméletén alapuló  étrend kialakítását is magában foglalja.

A Tenuitas Utolsó Fogyókúra Programról, melynek részét képezik a fülakaupunktúrás kezelések is, bővebben itt olvashatsz.

Próba Bérlet akciónk minden kedves új vendégünk számára egyszer vehető igénybe!


Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium