Online állapotfelmérés

Akció

Újévi Fogadalom


Eldöntötted, hogy az új évben leadsz pár kilót és  mostantól egészségesebben fogsz élni?

 

Talán túl is vagy már néhány gyors és könnyű fogyást ígérő kampánydiétán, csodabogyón, melyek utólag csupán pénzkidobásnak bizonyultak, és ezúttal valami mást keresel?

Bárhogy is van, egy dolog biztos: nem érdemes aktuális csodadiétákkal próbálkoznod, azok ugyanis jobb esetben csupán nem vezetnek hosszútávon eredményre, és hozzájárulnak későbbi jojó effektus kialakulásához, rosszabb esetben pedig még az egészségedet is veszélyeztethetik.
Sokkal jobban jársz, ha nem rövid ideig tartó, kampányszerű éhezéssel érsz el időszakos eredményt, hanem apró lépésekben az egész életmódodon változtatsz!

A Tenuitasnál nem kínálunk kampánydiétát, csodakúrákat, varázsszereket! Mi a kínai orvoslás több ezer éves hagyományaiban és az ember egyediségére alapozott személyre szabott módszerekben hiszünk!

Tenuitas Fogyókúra éppen ezért az első pillanattól az utolsóig kizárólag Neked és Rólad szól.

A Tenuitas Utolsó Fogyókúra Program az alábbi elemekkel támogatja, hogy célkitűzésedet siker koronázza:

  • Állapotfelmérés

A Hagyományos Kínai Orvoslás és az Akadémikus Nyugati Orvoslás módszereiben egyaránt jártas képzett szakorvos által végzett állapotfelmérésben lesz részed az első találkozás alkalmával. Ez az állapotfelmérés adja az alapját annak, hogy diétádat hozzáigazítsuk egyéni alkatodhoz, anyagcserédhez, és életmódodhoz úgy, hogy az tökéletesen illeszkedjen a napirendedhez és az ízlésedhez. Amennyiben vannak korábbi kezeléseddel kapcsolatos zárójelentéseid, leleteid, ezeket hasznos magaddal hozni az állapotfelmérésre.

  • Fülakupunktúrás kezelések

A cél elérése érdekében egy hónapon át heti egy-két-három alkalommal egy-egy félórás akupunktúrás kezelésen veszel részt. Az állapotfelmérés eredményét figyelembe véve kidolgozzuk a kezelési tervedet, amely illeszkedik az időbeosztásodhoz és a súlyfelesleged mértékéhez. A fülkagyló külső részébe szúrt kicsi, steril, egyszer használatos tűk, a megfelelően képzett szakember kezében abban segítenek neked, hogy

  • Úrrá legyél éhségérzeteden
  • Csökkenjen az édesség iránti vágyad
  • Megszabadulj a stressz-evéstől
  • Megszabadulj a kényszeres evéstől, mint függőségtől
  • Legyen kitartásod a fogyókúrához

A kúra teljes időtartama függ a túlsúlyod mértékétől és attól is, hogy milyen az egyéni alkatod, anyagcseréd, időbeosztásod.

  • Speciális, egyénre szabott diéta


A keleti és nyugati táplálkozástudomány módszereinek kombinálásával, keleti és nyugati orvoslásban jártas szakorvosaink személyre szabottan állítják össze a számodra, olyan ételekből, amiket szeretsz, és amelyeket igyekszünk az életmódodhoz igazítani. A diétában szereplő ételek bárhol, könnyen beszerezhető alapanyagokból készülnek és elkészítésük sem igényel hosszas és bonyolult műveleteket!

  • Egyéni tanácsadás


Minden alkalommal, amikor kezelésre jössz hozzánk, megbeszéljük a fogyókúra során felmerült kérdéseket.
Súlytöbbleted esetleges lelki okainak feltárása érdekében pedig igénybe veheted tanácsadóink segítségét is, akik hatékony és gyakorlatias módszereikkel abban segítenek, hogy a kitűzött célod valóban szilárdan beépüljön életrendedbe és ne csak egy múló elhatározás maradjon.

Az állapotfelméréstől a személyre szabott étrenden át a masszázsig minden arról szól, hogy olyan módszert kapj a kezedbe, amely a későbbiekben is segítségedre lesz, hogy ne legyen többé szükséged fogyókúrázásra és ne kösse le az idődet és az energiáidat az ezzel való foglalkozás. A probléma egyszer s mindenkorra megoldódik.


Nos? Felkészültél, hogy megtedd az első lépést a tavasz felé?

Hogy mi is segítsük elhatározásodat, 2016. december 1-játől 2017. február 28-ig a 10 alkalmas fülakupunktúrás bérlethez 7000 Ft értékű NES állapotfelmérést adunk ajándékba.

Ugrás a lap teteljére

TENUITAS EGÉSZSÉG STÚDIÓ 1132, Budapest, Visegrádi u. 23. II. em 5. Tel.:  +36 20 540 5420, E-mail:info[kukac]tenuitas[pont]hu

Designed by Webenium